Friday, November 26, 2010

SYTYCK edistyy...

Valokuvaaminen on ollut aivan tuskallisen vaikeaa, kun valotilanne tähän aikaan vuodesta on mitä se on. Tässä välissä oli yhdet edistyskuvat, mutta ei niistä saanut julkaisukelpoisia millään (paitsi tekemällä niistä mustavalkoisia...). Tänään olin vapaalla ja sain otettua kuvat aamuvalossa, joten näistä tuli ihan siedettäviä.







No joka tapauksessa, tikuttelin eilen töissä taskujen ohi. Nyt iski sitten epäilys - ovatko nuo taskut sittenkin minulle väärässä paikassa? Vartaloni levein kohta on lantio ja nuo taskut osuvat juuri lantion kohdalle, vähän sivulle. Taskujen lisäyksiä on kuitenkin montakymmentä senttiä, joten purkaminen ei houkuttele :/ Mielipiteitä kiitos! Jatkan hihojen parissa ja mietin vielä, mitä teen noille taskuille. Vaihtoehtona olisi purkaa joko kaikki lisäykset (ARGH!) tai vain siihen saakka, mistä alkaa nuo tiheämmät lisäykset (n. 10 cm, tuo pätkä missä näkyy tuo tummanvioletti merkkilanka) tai sitten jättää taskut sellaisikseen. Jos puran, niin teen jälkikäteen tilkkutaskut. Auttakee?

Friday, November 19, 2010

Trachtentuch A

Pattern: Trachtentuch A by Erich Engeln (rav it)
Yarn: ColourMart 100% Extra Fine Merino 10/30NM DK Weight, 159g (the whole cone)
Needles: 3,25 mm Addi Turbo Lace
ravel the project

I used yo, k tbl, yo in the middle increases instead of the m3 to get a middle stich as I found the m3 too bulky to use with this yarn. The best incling of the true color is in the first picture with the cone. My only beef is I bought just one cone and it is all gone now... I should have blocked this doubled, as now the other wing is a bit longer then the other.









Muutin keskiosan lisäykset mutta muuten tein ohjeen mukaan. Lankaa jäi huimat pari metriä jäljelle... Nyt harmittaa, etten ostanut tuota väriä kuin yhden kartion :/ Parhaiten oikea väri näkyy tuosta kuvasta, jossa on kartio mukana. Olisi pitänyt pingottaa kaksinkertaisena keskeltä taitettuna, nyt tuli toisesta "siivestä" vähän pidempi.

Saturday, November 13, 2010

Kissakuvahaaste 143: Saalis

Kissakuvahaaste 143: Saalis

Suvi ystävällisesti tarjoili haastekuvamateriaalia tänä aamuna kantamalla brunssinsa kellarin ikkunan eteen... Pahoitteluni jos kuvamateriaali loukkaa herkkämielisiä, mutta kissa on kissa on kissa ja meillä ei hiiret juhli sisällä :)






Finnish cat picture challenge called for "prey" and Suvi delivered picture material this morning by presenting her brunch :)

Friday, November 12, 2010

Nothing to report... / Ei mitään raportoitavaa...

Today I have a day off and plan to progress some knitting related things... In the meanwhile, here are some shots I've taken on a few work mornings, as the sun comes up.

02/11/2010 7:32



11/11/2010 7:43







Tänään olisi vapaapäivä ja tarkoituksena edistää ainakin SYTYCK-neuletta eteenpäin... Siltä saralta ei kuitenkaan ole mitään uutta kerrottavaa, joten tässä muutama aamunkajokuva työaamuilta, kun aurinko on nousemassa.