Tuesday, December 29, 2009

Post-Christmas time / Joulunjälkeistä elämää

Christmas is over (thank goodness) and normal life will commence after New Years. Furry kids got presents, of which all eatable things have been eaten and of the toys one is broken and one was lost for 2 days. I got a BIG toy, Canon EOS 500D and took many many many bad pictures. Some of them I kinda like, here's few of Suvi :)

Joulu on ohi luojankiitos ja normaalielämään palataan uuden vuoden jälkeen. Karvaelukat saivat lahjoja, joista syötävät ovat syöty, 1 hajotettu ja toinen oli pari päivää jo kadoksissakin. Itse sain ISON lelun, Canonin EOS 500D kameran ja otin lukuisia huonoja kuvia. Oli siellä joukossa ihan semionnistuneitakin, tässä Suvia :)

Cute cat - SulkkukisuAmazed cat - Hämmästynyt kisu


Relaxed cat - Rento kisu


Christmas ended up being white. Very very very white.
Joulusta tuli sitten(kin) valkoinen. Hyvin hyvin hyvin valkoinen.

25.12.2009


26.12.2009


I even got some knitting done(!). This was a "have to" project, as I kinda shrunk Mr.'s old hat. It was SUPPOSED to be superwash wool, I checked...

Sain jopa jotain valmista kudottuakin, tosin "pakkopullaa". Saatoin nimittäin ehkä kutistaa isännän vanhan pipon, vaikka sen piti kyllä olla superwash villaa.

Yarn: Sandness Garn Mini Duett

6 comments:

 1. Sinäpäs olit hienon lahjan saanut :)

  ReplyDelete
 2. Ihanaa, uusi kamera :). Suvi on kyllä ihan mahtava kisu! :) ja upean pipon olet neulonut.

  ReplyDelete
 3. Mitä? Onko joku muukin kutistanut isännän pipon? Mä tosin luulin työpipoa (3M) pesukoneenkestäväksi.

  ReplyDelete
 4. Ihania kisukuvia! Miekin tahon järkkärin!

  ReplyDelete
 5. Makroputki olisi kyllä hieno! Ikävä vain että niillä on hintaa melkein saman verran kuin kameralla :/ Luulenpa että järkkärin käytön opettelu on vuosien projekti, mutta kun vain kuvaa, kuvaa, kuvaa ja kokeilee niin kyllä se siitä alkaa hahmottua :)

  ReplyDelete
 6. Ihana "rentokisu" :)
  Hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete