Monday, May 31, 2010

Kissakuvahaaste 134: Ammatti (Finnish cat picture challenge)

Kissakuvahaasteessa tällä kertaa ammatti hakusessa.

Tänään meidän pihaan KEHTASI tulla vieras kissa, ja kun katti oli jahdattu pakosalle, piti vielä jäädä aidankulmaan päivystämään, ettei röyhkimys kehtaa uudestaan tulla. Ammattina lienee siis "portsari".Hyvänä kakkosena ja bonusammattina Suvin ehdoton suosikki, eli "sähköasentaja".Kyseinen johto on syöty toiseenkin otteeseen totaalisen rikkipoikki, kun emäntä tyhmyyksissään jätti taas iPodin olohuoneeseen latautumaan kuvitellen, että neidin sähköasentaja-halut olisivat jo laantuneet. Tämän lisäksi kovan kohtalon ovat kokeneet kaksi radioantennipiuhaa, eeePC:n laturinjohto (täysin poikki), hiiren johto, TV-antennikaapeli (kuori pureksittu rikki), muutama audiopiuha tietokoneesta sekä mun koneen kaiuttimien säätöyksikön johto.

8 comments:

 1. Meillä kelpaavat vain kelloradioiden antennijohdot...

  ReplyDelete
 2. Teillä ei koiraa tarvittaisikaan, kun kissa hoitaa senkin hommat:) Parempaa vahtia saakin etsiä :)

  ReplyDelete
 3. Pääsiskös portsarin ohi, jos olis vähän herkkuja mukana?

  ReplyDelete
 4. Onneksi meidän pojat lopetti sähköasentajaopinnot jo alle vuoden vanhoina. Ei ehtinyt mennä kuin kaiuttimen johdot ja langattoman tv-linkin johto.

  ReplyDelete
 5. Nuo ammatithan täydentävät toisiaan. Sateella sisätöissä ja poudalla ulkona.

  ReplyDelete
 6. Hyvä hyvä, kyttää vaan siinnä, ei tartte tulla kaiken maaliman kollit toisen tontille. Röllö täällä vaan huuteloo terkut :)

  ReplyDelete
 7. Oi kamala; onneksi meidän katit ei (ainakaan vielä *koputtaa puuta*) pureskele johtoja. Siskoni kissat tekevät sitä kyllä...

  ReplyDelete
 8. Pitää vielä lisätä, että oletko kokeillut feromonin suihkuttamista, tai sitten appelsiinin (kuoren) hieromista johtoihin? Ne voisivat auttaa johtojen pureskelun estämisessä (tai sitten ei).

  ReplyDelete