Thursday, July 8, 2010

Työnhaun ihanuutta.

Soitin viime tiistaina erään työpaikan perään. Henkilö käski soittaa takaisin keskiviikkona, olisi lähempänä asuinpaikkaani. Soitin seuraavana päivänä. Henkilö totesi tarkoittaneensa seuraavaa viikkoa. Soitin seuraavana keskiviikkona (eilen). Henkilö kertoi olevansa torstaina (tänään) läheisessä kaupungissa ja käski soittaa uudelleen klo 12 ja varmistaa, missä olisi tavattavissa klo 13 maissa. Kerroin, että tulen bussilla, joten minun pitää tietää ajoissa, missä tavataan. Soitin tänään klo 12. Henkilö ilmoitti olevansa paikassa A seuraavan tunnin, johon minä totesin, että ei onnistu, seuraava bussini lähtee puolen tunnin kuluttua ja on perillä vasta klo 13. Henkilö totesi, että soita viikon päästä torstaina uudestaan, silloin hän on taas alueella.

Joo, en taida soittaa.

6 comments:

 1. Hih, oho, onpas siellä työnhaussa erikoinen systeemi tässä kyseisessä paikassa.
  Toivotaan, että joku kiinnostavampi paikka ilmaantuu jostain, minkä sinä saat :).
  Onnea työnhakuun!

  ReplyDelete
 2. Kaheliltasi terkkuja, että paketti on ollut matkalla jo pidemmän aikaa (2 viikkoa) ja pitäisi olla jo perillä, eli katselehan postia. :)
  Se oli 2. luokassa, mutta silti kyllä mennyt jo aika kauan.
  Toivottavasti tykkäät. :) <3
  Onnea työnhakuun, osaa olla raivostuttavaa hommaa.

  ReplyDelete
 3. Voe helesinki sentään... Mitä hittoa se tyyppi ajattelee? Tosi ärsyttävää! Löydät varmasti jonkin paremman paikan, tuo ei anna kovin hyvää vaikutelmaa firmasta.

  ReplyDelete
 4. Minä voin huudella postin tädeille tässä päässä, jos ei sieltä ala löytyä. Oli semmoinen valkoinen pahvilaatikko, reilun a4 kokoinen, pari kolme senttiä paksu. Siinä oli Tuin osoite palautusosoitteena.

  ReplyDelete