Saturday, May 21, 2011

"Ooops" / "Hups"

Now, did I say we would NEVER get another dog?

Tuota, sanoinkohan, ettei meille IKINÄ tule toista koiraa.Meet Ike. Named after Eisenhower. 10 weeks old little devil jack russell.

Tässä olisi Ike. Nimetty Eisenhowerin, ei Kanervan mukaan, äännetään siis "aik". 10 viikon ikäinen pirulainen jack russell.

Boyd no longer has eating issues. He no longer has issues with chewing bones. He however has some issues with a monster hanging on his throat and playing with his toys...

Boydilla ei ole enää syömisongelmia ruuan tai puruluiden kanssa. Valitettavasti lisäongelmia tuottavat kurkussa roikkuva takiainen ja se, että takiainen vielä leikkii Boydin leluilla...The cat is very sceptical, not hissing or spitting though, just staying above the floor level. This is a problem for Boyd again, as he cannot fathom why we no longer yell at the cat when she is on the table. He whines and whines, and looks at us as if to say "Can't you SEE where she is?".

Kissa on hyvin skeptinen, mutta ei sentään sähise tai sylje, pysytteleepä vain lattiatason yläpuolella. Tämäkin on Boydille ongelmallista, koska se ei voi käsittää, miksei kissalle enää huudeta pöydällä oleskelusta. Boyd vikisee ja ölisee ja katsoo meitä ihan kuin kysyäkseen, että "Ettekö te NÄE missä toi kissa on?".

Ike is fearless and stubborn, and also seems very clever (too clever...). He for example figured out how to operate a windable cat toy that vibrates when you pull a string after playing with us for a while.

Ike on täysin peloton ja itsepäinen, sekä nokkela (ihan liian nokkela...). Se ymmärsi muun muassa miten naruvetoinen tärisevä hiirilelu toimii hetken leikin jälkeen ja leikki sillä sen jälkeen itsekseen...

15 comments:

 1. Suloinen pikkuvahinko, onnea! Ja Boydille pitkää pinnaa ;)

  ReplyDelete
 2. Siis voi ihanuutta!!! Haluaa tuollaisen!!! (olen harkinnut "oman" koiran hankkimista, kun isannallakin on noita ;)).

  Boyd katselee tuossa videossa valilla, etta mika ihmeen höperö tuo pikkuinen on. Mina taalla yksinaan hihittelin niita katsoessa. Toinen video on viela nakematta.

  Siis aivan ihanan paljon onnea kahden koiran omistajille!

  ReplyDelete
 3. Söpöläinen, joka leikkiessäänkin näyttää pehmolelukoiralta. Jos tuo oli isännän hankinta, mitä jos sinä "vahingossa" hankkisit kissavauvan ;)

  ReplyDelete
 4. No siinä on energinen pakkaus, teillä riittää sitten huisketta. :) Kaipa Boyd laittaa sen ojennukseen kun on sen aika... ;D Mukavia pentuseikkailuja teille!

  ReplyDelete
 5. Wow, Boyd is one very tolerant dog!
  Ike is gorgeous - have fun!

  ReplyDelete
 6. Ja minä kun luulin, että Boyd on vauhdikastapaus. Vähänpä tiesin :) Ikehän on aivan täynnä virtaa! B katsoi jossain kohdin apuja kuvaajalta, eikö? Tuo narunvetolelu on myös ihan huippu :)

  ReplyDelete
 7. Boyd on tosiaan Ikeen verrattuna herran enkeli... Mulla on kädet mustelmilla ja naarmuilla kun tuo piru puree lujaa, eikä mikään kieltäminen tai vikaisujen matkiminen auta. Time-out karsina on kovassa käytössä...

  Heli: sikäli mikäli kakkoskappale olisi yhtä isossa suhteessa kamalampi kuin edeltäjänsä, en todellakaan :D Suvin kanssa oltiin jo helisemässä ihan tarpeeksi ja tämä pirulainen tappoi kyllä taas pentukuumeen hetkeksi.

  ReplyDelete
 8. onnea perheenlisäyksestä!!! =)
  voi teidän karvakamuja, mahottoman suloisia kaikki!!!!

  ReplyDelete
 9. Oi, pennut osaa kyllä olla aikamoisia termiittejä! Mutta sulonen ku mikä! :)

  ReplyDelete
 10. Voi miten suloinen pikku terroristi :-) Tulee ihan Remun pentuajat mieleen, voi niitä reikäisiä hihoja ja mustelmaisia jalkoja. Meille neuvottiin että pitää vaan kääntää selkää kun pentu puree ja riehuu. No, se sitten puri pers... takapuolesta. Mutta jossain vaiheessa se sitten loppui itsekseen, pureminen. Muista kujeista en sano mitään. Tsemppiä :-)

  ReplyDelete
 11. Eiiiiiih!! Määä en kestä, mikä ihanuus pötkylä!! Tahtoo kans tuollaisen.

  ReplyDelete
 12. Aivan ihana! Hauskaa kesää koko porukalle!

  t. Katri

  ReplyDelete