Saturday, August 17, 2013

Addicted to Technics #1

This is for a Finnish challenge-blog, so most of this post will be in Finnish. The challenge was to stamp with masks while following the given scetch. I've used Penny Black Wistful -stamp and some different stamps from Kreativ Hobby with Archival and Distress inks. Part of the challenge was to have everything on one layer.

Uusi suomalainen haasteblogi Addicted to Technics haastoi ensimmäisessä haasteessa maskailemaan luonnoksen perusteella.


Valitsin maskattavaksi leimasimeksi Penny Blackin Wistful -cling leimasimen, jota en ole tainnut vielä kertaakaan käyttää. Varsinainen leimasin on oikeastaan aika valtavan kokoinen, koska nuo hiukset jatkuvat vielä tuplasti pidemmälle, joten tein jo varsinaisen leimauksen maskin päälle.

Stanssasin kuvaa varten aukon tavalliseen tulostuspaperiin Spellbindersin Distressed Edges -stanssilla. Minulla ei ole teippiä joka olisi uudelleen sijoitettavaa, mutta Tomboy:n Mono Multi liimaa voi kuivuttuaan käyttää samaan tapaan, joten levitin liimaa maskien nurjalle puolelle ja annoin niiden kuivua. Leikkasin sillä välin saksilla maskit noille reunojen peilikuvakoukero-leimoille, joiden alkuperä on hämärän peitossa. Muistaakseni ovat joltain norjalaiselta valmistajalta, mitä luultavimmin Kreativ Hobbyn leimoja. Reunojen pystysuorat leimailut on tehty niin ikään Kreativ Hobbyn leimoilla, Grunge Bård II:lla ja pienellä sydänleimalla.

Leimailut on tehty erisävyisillä Archival-musteilla ja sävytykset Distress Inkeillä. Paperina Fabrianon Tecnico 6:sta, jota käytän "speciality stamping paper":in korvikkeena. Paperi on tarkoitettu tekniseen piirtämiseen, eli se kestää musteita ja on pinnaltaan sileää, muttei kuitenkaan makuuni liian kiiltävää.5 comments:

 1. Aivan mielettömän kaunis! :)

  ReplyDelete
 2. Upeata - Aivan mahtavia leimoja.

  ReplyDelete
 3. Todella kaunis kortti!! Tuo tyttö-leimasin on aivan ihana!!

  ReplyDelete
 4. Todella kaunis kortti! Kiitos vierailusta:)

  ReplyDelete