Friday, September 4, 2009

Ylläyspostia!

Ihanaa saada yllätyspostia, varsinkin kun oli kokonaan unohtanut, että sellaista piti olla tuloillaan ;) Jätetään nyt häveliäisyyssyistä mainitsematta mitä ja milloin, mutta kiitos Heli S. ihanaisesta paketista! Lanka oli ihan uusi tuttavuus, kortti oli todella hauska (voi kun olisin tuolla älynnyt käydä vielä kotomaassa asuessani) ja salmiakkisuklaasta katosi heti yksi pötkö parempiin suihin :) Äitee juuri käydessään toi 3 pakettia halvan salmiakkia, 2 pakettia fazun salmiakkisuklaata ja 2 levyäkin vielä - mutta Pätkiksiin en ollut vielä tutustunut :D Mutta siis salmiakki on aina tervetullutta!



Ja Suvi kiittää sinua ja Beaa, kyllä nimittäin tykättiin hiirestä! Koirakin olisi tykännyt, mutta kun sillä on miljoona lelua muutenkin, yritin pitää sen erossa tästä.



Ja koko ajan tätä kirjoittaessa alakerrasta on kuulunut epämääräistä kolinaa, kynsintää ja yleistä kissameteliä, joten ilmeisesti hiiri jaksaa kiinnostaa pidempäänkin :D

1 comment:

  1. Hyvä että paketti tuli perille :) ja että Suvi edes tykkää huopaotuksesta, kun Beaa se ei tosiaan kiinnostanut yhtään, toivottavasti se myös kestää leikeissä edes vähän aikaa :)

    ReplyDelete