Sunday, November 8, 2009

Suvi-dear / Suvi-kiltti

Suvi-dear, could you please stop eating my cables? If not, could you at least stop eating the IMPORTANT cables such as my iPod charger? Or did you object to the fact that Brandon Sanderson continued the Wheel of Time? You know you could've just voiced your doubts and not sabotage my listening experience.Suvi-kiltti, voisitko lakata syömästä sähkökaapeleita? Jos et, niin voisitko ainakin olla pureksimatta niitä TÄRKEITÄ kaapeleita, kuten mun iPodin laturia? Vai vastustatko sitä, että Brandon Sanderson otti kontolleen Wheel of Timen jatkon? Olisit voinut mainita asiasta, etkä vain sabotoida äänikirjan kuunteluani noin ilkeästi.

5 comments:

 1. Voi ei, pientä jyrsijäongelmaa ;) Meillä on käynyt tuuri kun ei ole vielä yhtään johtoa tai kaapelia purtu rikki - eivät tunnu edes kiinnostavan erityisemmin.

  Mikäs Ajan pyörä -kirja sinulla on menossa? Täältä löytyy kirjahyllystä veikkaisin n. viitisentoista kappaletta, joskin aukkopaikkojakin on kun joitakin kirjoista on niin vaikea löytää :/

  ReplyDelete
 2. Edelliseen kommenttiinkin viitaten, jännää miten jotkut kissat eivät voi vastustaa johtoja ja toisia ei kiinnosta lainkaan. Meilläkään ei pureskella - onneksi, muuten tuo laitteistaan tarkka insinörtti varmaan viskaisi kissat menemään.

  Sen sijaan lanka maistuu... Toivottavasti Suvi ei ole löytänyt sitä iloa.

  ReplyDelete
 3. Meillä ei muuten ole syöty johtoja, mutta kelloradioiden antennijohdot.... Ne tuhosivat kaksi kokonaan (ja toinen vissiin tiputettiinkin liian useasti kun lakkasi kokonaan kuulumasta) ja tästä nykyisestä vietiin myös useampi sentti. Sitten loppui - en tiedä miksi.

  ReplyDelete
 4. What a bummer. Naughty cat!

  Hope you're commenting problems are sorted. :-)

  ReplyDelete
 5. Gorgeous cat! Very naughty though :-) - I have one just like it who used to chew through headphone leads. She's calmed down a bit since getting older though - maybe Suvi will too?

  ReplyDelete