Saturday, November 13, 2010

Kissakuvahaaste 143: Saalis

Kissakuvahaaste 143: Saalis

Suvi ystävällisesti tarjoili haastekuvamateriaalia tänä aamuna kantamalla brunssinsa kellarin ikkunan eteen... Pahoitteluni jos kuvamateriaali loukkaa herkkämielisiä, mutta kissa on kissa on kissa ja meillä ei hiiret juhli sisällä :)


Finnish cat picture challenge called for "prey" and Suvi delivered picture material this morning by presenting her brunch :)

10 comments:

 1. Eipä ole mikään turha kissa ollenkaan. Jos kissa ei saalistaisi, se ei todellakaan olisi enää kissa : ). Minusta vaan tuntuu, että meidän sisäkissat saattaisivat olla ihmeissään oikean hiiren kanssa. Komea on teidän kisuli : )

  ReplyDelete
 2. Kyllä ne sisäkissatkin osaa yllättää, ite yllätyin ainakin kun nuo omat kolme innostuivat hiiri- ja myyräjahdille :) Hieno saalis hienolla kissaneidillä :)

  ReplyDelete
 3. Kunnon kisuli.

  Meidän sisäkissat varmasti peljästyisi jos hiirulainen tulisi vastaan. ;)

  ReplyDelete
 4. Meillä on tässä kämpässä lasitettu parveke, minne kissat pääsee vaan kun lasit on kiinni. Kerran yksi laseista oli auki ja talitintti lensi parvekkeelle, lenteli siellä tovin. Kissat oli tietysti sillon sisällä ja joutuivat tyytymään vaan ikkunan läpi väijymiseen :P

  ReplyDelete
 5. Hitsi, kun me ei koskaan saada noin hienoja saaliita. Tänään oli kylläkin vain lasi Tommin käpälän ja talitintin välissä!

  ReplyDelete
 6. Komea kissa ja hieno saalis. Börjekin on pyydystänyt oikean hiiren vaan ei rassukka osannut syödä sitä.

  ReplyDelete
 7. Komea kissa ja hieno saalis. Börjekin on pyydystänyt oikean hiiren vaan ei rassukka osannut syödä sitä.

  ReplyDelete
 8. Välillä kyllä kaipaisin Oikeaa Kissaa minäkin. Mutta eipä meillä tulisi mieleenkään jahdata mitään Elävää (Äiti! Sehän on elossa/raakaa! Hyi!)... Oikeat kissat ansaitsevat paikkansa talossa! :)

  ReplyDelete
 9. Hieno Tyttö!
  Onhan ne hiiret nättejä ja kivoja kun ne yötä myöten rapistelevat roskiskaapissa ja seinän välissä, ei ole yksinäinen olo...
  mutta mielummin meilläkin annetaan kotperäinen luomuruoka Iitu-kissan hoteisiin, siinä ei paljoa karvat haittaa, sappirakko vain jätetään kulkuväylille merkiksi onnistuneista metsästysretkistä...

  ReplyDelete