Friday, November 26, 2010

SYTYCK edistyy...

Valokuvaaminen on ollut aivan tuskallisen vaikeaa, kun valotilanne tähän aikaan vuodesta on mitä se on. Tässä välissä oli yhdet edistyskuvat, mutta ei niistä saanut julkaisukelpoisia millään (paitsi tekemällä niistä mustavalkoisia...). Tänään olin vapaalla ja sain otettua kuvat aamuvalossa, joten näistä tuli ihan siedettäviä.No joka tapauksessa, tikuttelin eilen töissä taskujen ohi. Nyt iski sitten epäilys - ovatko nuo taskut sittenkin minulle väärässä paikassa? Vartaloni levein kohta on lantio ja nuo taskut osuvat juuri lantion kohdalle, vähän sivulle. Taskujen lisäyksiä on kuitenkin montakymmentä senttiä, joten purkaminen ei houkuttele :/ Mielipiteitä kiitos! Jatkan hihojen parissa ja mietin vielä, mitä teen noille taskuille. Vaihtoehtona olisi purkaa joko kaikki lisäykset (ARGH!) tai vain siihen saakka, mistä alkaa nuo tiheämmät lisäykset (n. 10 cm, tuo pätkä missä näkyy tuo tummanvioletti merkkilanka) tai sitten jättää taskut sellaisikseen. Jos puran, niin teen jälkikäteen tilkkutaskut. Auttakee?

3 comments:

 1. Okei, tästä varmaan on Tosi paljon apua, mut jos arveluttaa niin mieti lopputulosta, tuutko pitämään jos joku asia häirää?

  Sinänsä sun lantio ei nyt niin jumalattoman leveä ole, et siinä yhdet taskut haittais ja näyttäähän sit vyötärö kapeemmalle :)

  ReplyDelete
 2. Minä jättäisin ehkä taskut pois, jos yhtään arveluttaisi. Voihan ne tosiaan sitten lisätä jälkeenpäin, jos haluaa, kun näkee kokonaisuuden.

  ReplyDelete
 3. Heips, sää osaisit varmaan puikkoja käyttävänä ihmisenä suositella jotain norjalaisia lankoja! Kaveri kotoa laittoi joululahjatoivetta tulemaan, mutta pakko myöntää etten ite tiedä yhtään mitään norski- tai mistään muistakaan langoista. :/

  ReplyDelete