Sunday, May 19, 2013

P*skarteluhaaste #188 - Liukuvärit

A Finnish challenge, so description in Finnish as well this time :) You'll find the list of used materials in the end of this post as usual.

P*skarteluhaasteen #188 aiheena on liukuvärit, ja minä paskartelin tämmöisen:Gatefold-kortti (mikäköhän tämän suomenkielinen nimitys lienee?) kovin yllättävällä väriteemalla... :P Taustalla ruskeaa Core'dinationsin 6x6 tuumaista paperia embossattuna Cuddlebugin Clockworks-kansiolla, ja etupaneeli liukuväriteltynä Distress Inkeillä. Leimailut Vilda Stampsin ja Visible Imagen leimoilla, ja tuo Visible Imagen Retro Dots Background liukuvärjättynä sekin. Koristeena Timpan mini gearseja. Tuo teksti on Panduron sabluunoita. Onnistuin sössimään tuon embossatun osion kohdistuksen, tarkoitus oli, että se olisi osunut yksi yhteen, mutta fiksuna lyhensin toisen paneelin väärästä päästä (huoh).Liukuvärjäsin myös sisäpuolen, sekä leimasin Visible Imagen taustaleiman kahdesti ja sabluunoitu Panduron tekstisabluunalla.
Ja tajusin nyt vasta käyttäneeni täsmälleen samoja leimoja ja embossauskansiota kuin parin viikon takaisessa Mojo Mondayssa... Onneksi en ole yhtään urautunut :P

Recipe 
Papers: Panduro cardstock, Core'dinations 6x6 Cardstock Neutrals, watercolor paper
Images: Vilda Stamps V467 KUGGHJULSKIT, V711 KUGGHJULSHÖRN MED KLOCKOR; Visible Image Retro dots background;
Ink: Distress Ink Vintage Photo, Victorian Velvet, Antique Linen; Archival Ink Sienna
Other: Tim Holtz idea-ology mini gears; Panduro stencil
Embossing folder: Cuttlebug Clockworks

7 comments:

 1. Upea kortti niin siältä kuin ulkoa;-))m

  ReplyDelete
 2. What a gorgeous card.

  Hugs Riet.xx

  ReplyDelete
 3. onpa sääli kuulla että sulla on hapan iho... minun niskanihan on tosi herkkä.. mutta kestän Näitä epäaitometalleja kaulassa... ainakin vielä :-)

  ReplyDelete
 4. Tykkään tästä todella paljon!

  ReplyDelete