Sunday, July 7, 2013

The furries / Karvakaverit

Recently I've only been posting craft-related things, but here's a couple of furry-pics too... I've gotten too accustomed to using my phone for taking photos of the boys, so I very rarely take out my Canon for them. 

Viime aikoina on tullut postailtua vain askartelu/käsityökuvia, joten tässäpä pari karvakuvaa sekaan. Tulee nykyään nuo tilannekuvat otettua useammin kännykällä, eikä tuo parempi kamera ole niin usein käden ulottuvilla.

Boyd has never in his life liked rubber or plastic toys. He loves the ones that squeak, but hates to bite on the rubber. However, Ike doesn't care one way or the other, as long as it squeaks. Ike got a new rubber hedgehog on Saturday and suddenly Boyd figured he would love it too. So he stole the ting and managed to break the squeaky! That's usually Ike's job. On the background our top mattress, which suffered from a dog pee -related accident. We are still unsure how that happened as the dogs don't really get to roam free in the bedroom.

Boyd ei ole ikänään tykännyt kumi- tai muovileluista. Vinkulelut ovat kivoja, mutta kumin pureminen on sen mielestä ikävää. Ikelle ei ole väliä materiaalilla, kunhan tavara vinkuu. Ike sai lauantaina uuden kumisen vinkusiilin, ja yhtäkkiä Boyd päätti rakastua siihen myös. Boyd varasti koko lelun itselleen ja onnistui rikkomaan vingun alta aikayksikön. Se on yleensä Iken hommia... Taustalla kuivuu meidän petari, joka koki koiranpissa-onnettomuuden. Ei me kyllä vieläkään ymmärretä missä välissä sille ehdittiin kusasta, kun koirilla ei ole vapaata pääsyä makkariin.


No comments:

Post a Comment