Monday, February 2, 2009

Blocking board / pingotusalusta

I've forgotten to blog about this blocking board I bought after xmas. They didn't have many pattern choices, it was either this or The Cars by Disney ;P If I had any kids though I would not let them play with this floor puzzle - when I took it out of the plastic wrapping the fumes almost knocked me down. After being washed twice, having spent 2 weeks airing out on our patio and being washed again, it still smells strongly of some industrial chemical. Size of the puzzle is 90x90 cm.

Olen unohtanut mainita pingotusalustasta, jonka ostin joulun jälkeen. Kuviovaihtoehtoja ei ollut montaa, piti valita joko tämän tai Disneyn Autojen väliltä ;P Jos minulla olisi lapsia, tällä lattiapalapelillä ei kyllä oltaisi leikitty sekuntiakaan - kun otin pakkausmuovit pois meinasin pyörtyä kemikaalihöyryihin. Sen jälkeen laatat ovat käyneet läpi kolme pesua, kahden viikon karanteenin ulkona pakkasessa ja ne haisevat vieläkin melko vahvasti. Kokoa tällä on 90x90 cm.

4 comments:

 1. Viehkoja prinsessoja :D Joistakin tuotteista vain ei tunnu hajut häviävän vaikka mitä tekisi :( Pahimpia on ne, joihin on tarkoituksella laitettu parfyymiä. Esim. Ami sai parfyymillistä muovailuvahaa lahjaksi ja oli pakko pakata se muoviin (haisee silti läpi) ja toivoa, että Ami unohtaa sen olemassa olon ja voin hankkiutua siitä eroon vaivihkaa, kun en kestä sitä, että koko talo (ja tytön kädet monen pesun jälkeen) löyhkää.

  ReplyDelete
 2. Äläpä liikaa haistele niitä höyryjä, että olet tolpillasi, kun postipoika kolkuttelee ovellasi :) Terv. SNY

  ReplyDelete
 3. Memmu, eikös sitä voisi vaivihkaa hankkia vähemmän haisevaa muovailuvahaa?

  SNY, juu en haistele, pingotin vain omalle sny-ilahdutettavalleni lähtevää huivia :) *jää innokkaana vahtimaan postipoikaa*

  ReplyDelete
 4. Mohairista, siitä kirjavasta kuin oletin tulee huivi. Päätin tänään. Mutta its.as. en inhoa mohairin purkamista. Yhtä poikkeusta lukuun ottamatta homma on tähän mennessä purkautunut ihan kivuttomasti. Se ainoa poikkeus oli Novitan Rose mohair - ja siihen lankaan en enää suostu koskemaan. Nähtävästi mohairissakin kannattaa panostaa laatuun.

  ReplyDelete