Wednesday, February 11, 2009

Paras postipäivä / The best mail day

Tänään oli Maailman Paras Postipäivä. Tuli pitkään ja hartaasti odotettu paketti Yarn Lustilta (oma syntymäpäivälahjani itselleni), sekä SNY-paketti!

Ensin SNY-hehkutusta... Voi että mikä paketti! Kaikkea tuli ja ihan nappiin! Aloitetaan kuvalla:Ja sitten sitä hehkutusta:
Suomalaista lankaa - Jee! Suomalainen neulelehti - Jee! (Salmiakki)Suklaata - TuplaJee! Teesihti - Wohoo! Kissoja - Mjau! Vaniljakynttilöitä ja sukkapuikkoja - Jee!

Todella mukavaa päästä kokeilemaan tuota Novitan Stonea, olen siitä Ravelrysta lueskellut paljonkin. Ihanan pehmeältä tuntuu kerällä ja kauniit sävyt - näistä taitaa tulla paksut kirjoneuletumput.

Suuren Käsityön lehteilin läpi pintapuolisesti - paljon vauvaa näytti olevan. Kaunis punainen morsiuspuku hyppäsi esiin (juu, en ole menossa naimisiin), sopisi hyvin tanssiaispuvuksi (juu, en tanssi, mutta kun on upseerin kotipiika niin noita kissanristiäisiä valitettavasti on kerran vuodessa).
SK:n päätoimittajavaihdoksestakin on tullut lueskeltua myöskin Ravelrysta, mutta ei tuo minusta näyttänyt mitenkään erilaiselta vanhoihin numeroihin verrattuna. Syvennyn lehteen tarkemmin postauksen jälkeen - teen ja suklaan kera ;) Vauvaneuleista saattaisi tulla jotain meidän neuleporukan skotti-vahvistuksen jälkikasvulle.

Sukkapuikot ovat aina tarpeen - varsinkin kun on useampi sukkapari kesken... Addin puikot ovat suosikkeja <3

Pienessä sinisessä paperipussissa oli vielä erillisenä syntymäpäivälahja - toivomani teesihti jonka päässä roikkuu se toivomani kissa :D (Kirjoitin kyselylomakkeeseen, että olen kissaihmisiä, ja että jos SNY:ltä löytyy ylimääräinen kissa, sen voi laittaa postissa tulemaan... :)

Tämä paketti tuli juuri sopivasti tälle viikolle - upseeri on nimittäin koulunsa puolesta vierailemassa puolustus- ja ulkoministeriössä ja olen yksin. Saan siis rauhassa lukea lehteni, juoda teeni ja ahmia suklaani, ilman että kukaan häiritsee ("What did you get? What are you reading? YOU HAVE CHOCOLATE!"). Ja tietysti *köhköh* piilottaa saapuneet langat, jotta kukaan ei pääse valittamaan lankavarastoni jatkuvasta kasvukäyrästä...

Ihan älyttömän suuri kiitos SNY:ni, tämä paketti oli aivan loistava piristysruiske talveen!

Ja sieltä lankahimolta muuten tuli tällainen sukkalanka:

Pyynnöstä värjättyä musta-pinkkiä sukkalankaa. Anteeksi Sari, mutta TÄMÄ ON MINUN!

~*~*~*~*~

Short recap in English - Today was The Best Mail Day Ever. I got the yarn I ordered from Yarn Lust as my own birthday present (custom dyed, thank you Rosalynn, it is beautiful), and my Finnish Secret Knitting Pal package arrived too! Non-Finnish people would not understand my rantings anyway, so sufficient to say that I was Very Happy with my SNY :)

8 comments:

 1. Se eilinen Indyn pesuoperaatio-video oli sitten tarkoitettu ihan sulle :)
  Selasin (ja luin pääkirjoituksen) uusimman Suuren Käsityölehden kaupassa, enkä ostanut. Sieltä puuttuivat mummokaapuompelukset - sinänsä positiivista, mutta tilalla oli vain erilaisia tilkku-riekale-vanhasta-uutta juttuja, joten voi olla, että mummotilaajat kaikkoavat nopeasti. Sehän siinä onkin - kaikille kaikkea lehteä on todella vaikea tehdä.

  ReplyDelete
 2. Itse ihastuin tosiaan siihen punaiseen hääpukuun - tosin se taitaa olla hiukan meikäläisen ompelutaitojen ulottumattomissa. Noh, laitetaan talteen :) Ja sitten siellä oli Rowanin kolmi-silmäinen unimörkö, semmoinen taitaa olla ihan pakko tehdä :)

  ReplyDelete
 3. Voi kele tuo on upea sukkalanka... paljo pulitit? Pistän hamsterikuun päätteeksi lankalustin kloonaan mulle tommosen :P

  ReplyDelete
 4. Sarda, $24.75 postikuluineen. Just kerin sen ja mietin lujaa mitä siitä tekisin, ohjeen kun pitäis olla just eikä melkein...

  ReplyDelete
 5. Olipa hienoa, että pidit paketista :) Kauan se sinne matkasi, sillä kortin lähetin neljä päivää paketin jälkeen ja se tuli perille ensin?! Mielenkiintoista on nähdä muuttuuko tuo lehti pidemmällä aikavälillä. Tosihieno oli tuo sinun saamasi toinenkin lanka. Mukavia neulehetkiä ja kaikkea hyvää sinulle :) Terv. SNY

  ReplyDelete
 6. SNY, täällä on tullut lunta viikon verran niin paljon, että Oslon lentokenttäkin oli päivän suljettuna. Viime aikoina kaikki postit mitä olen saanut (UK, US), ovat saapuneet normaalia hitaammin.

  ReplyDelete
 7. Tulin vastavierailulle, kiva kun poikkesit blogissani :)

  Ihana postipäivä ollut todellakin!

  ReplyDelete
 8. Oijoi ku on ihananvärinen lanka!!

  ReplyDelete