Friday, April 10, 2009

Hamstrausta / Stashing

Kävin sitten järjestämään lankavarastoani, päätavoitteena listata ainakin suurin osa puuttuvista langoista Ravelryn stashiin, kun niin moni on kehunut / kironnut sitä exporttaus-toimintoa jolla saa tiedot taulukkolaskentaohjelmaan. Kuvia en jaksanut alkaa näpsiä, iso osa noista lisätyistä kun on sellaisia hetken mielijohteesta ostettuja. Myöskään en alkanut listata kaikkia epämääräisiä nöttösiä, jotka ovat ilman vyötettä - tosin niistä suurin osa on selkeästi ja varmasti 7-veikkaa sekä Nallea.

Lopputuloksena arvio (alakanttiin) nykyisestä varastostani: 11,3 kiloa; 47,1 km. Turska totesi, että niistä onkin sitten hyötyä kun ydinsodan jäljiltä joudutaan itse tekemään vaatteet (on pelannut pääsiäispyhinä Fallout 3:sta).

I took on the mission of sorting out and update my Ravelry stash, because so many have blessed/cursed the export function allowing oneself to grab the data into a spreadsheet program. I couldn't bother to snap photos since most of the stuff I added now were bought on a whim. There's also a lot of non-listed, unknown half full skeins without ballbands, though most of these I can recognize being Finnish 7-veljestä and Nalle -yarns.

Here are the results: 11.3 kg and 47.1 km. SO said they will come in handy when we have to manufacture our own clothes after nuclear holocaust (he's been playin Fallout 3 lately).

4 comments:

 1. Oi, niin me likkakaverinin kanssa puhuimme yhdestä kurssikaverista , nykyinen perhetuttu norjalainen, turska, mutta jossain välissä se muuttui gamle Wengen..

  Eihän se varasto vielä pahalta kuulosta ?
  Ja olihan positiivinen asenne.

  ReplyDelete
 2. Kiitos kommenteista, tulin vastavierailulle :) Vähän laihalta vaikutaa mun taitohaaste, mutta katsellaan nyt jonkin aikaa, josko sinne saataisiin muitakin mukaan :)

  ReplyDelete
 3. Milloinkahan minä saisin lankani stashiin...

  Ja tänään, meillekin löytyi aurinko ja lämpöä ja kevättä!

  ReplyDelete
 4. Hee, täytyykin kertoa isännälle tuo "ydintuhoperustelu"! Minä en uskaltaisi omia lankojani laskea. 2 lipastollista niitä on ja pari muovikassillista ja pahvilaatikollista päälle. Puhumattakaan askartelutarvikkeista, kankaista, maalaustarvikkeista... (Kaiken huippuna kangaspuut, jotka valtaavat ison osan lattiapinta-alaa, mutta ovat seisoneet kohta vuoden tyhjinä. Kun ei millään kaikkeen repeä!) Mutta uusia käsityö-/askartelujuttuja on niiiiin mukava haalia! - Knitting Dailyssa juuri oli juttua pikku lankanöttösten asettelusta värijärjestykseen, lankamaalausta varten. Olisi vissiin meikäläisellä taas aika käynnistää joku jämäprojekti, kun niitä nöttösiä on kilokaupalla, mutta yhtä väriä/laatua harvoin yli 50 g...

  ReplyDelete