Thursday, April 16, 2009

Huhtikuun SNY-paketti! / April's secret swap parcel!

Oujeah, se on täällä taas!Kissojentäyteinen paketti :D Lankapuolella sain 2 kerää ihanan pehmeää Novita Cloudia ja ihan mun väristä vironvillaa! SNYni, rakastan violettia ja muutama vuosi taaksepäin vaatekaapistani ei löytynyt muuta kuin mustaa, tuo on aivan mahtava sävy :) Namisuklaatia tuli (ja meni samantien, kesti n. 5 minuuttia) ja kauniita silmukka/rivimerkkejä, ovatkohan nämä itse tekemiäsi? Aivan mahtava kissaneulatyyny, johon on kiinnitetty kirjontasakset, joille on tyynyssä pieni kolo - loistava idea tässä Prymin valmistamassa tyynyssä, ei ainakaan huku sakset, jos ei sitten huku koko tyyny :D Tulee tarpeeseen, josko vihdoin lakkaisin tökkimästä niitä neuloja sohvaan. Kaiken päälle vielä hauskoja kevään värisiä kissoja ja kynämaskotti, sekä kortti jossa terveisiä ja mietteitä paketin sisällöstä.

Kiitos kaunis taas sinulle SNY, ihanaisen paketin olit taas kasannut! Postileimana Luvia, mutta vieläkään en ole löytänyt mitään vinkkiä blogistaniasta - ehkä olet blogiton, hmm... No, ensi kuussa kaikki selviää - mikä oikeastaan on sääli, tämä on ollut niin hauskaa :D

Ps. SNYni, se Titan Wool on muuten keritty, ei siihen mennyt kuin pari tuntia ilman apuvälineitä ;)

~*~*~*~

Short recap in English - April's Finnish secret knitting pal - parcel arrived, filled with yarn and kitty-things :) Lovely shade of Estonian wool (black-gray-purple, just me!), 2 skeins of Finnish Novita Cloud (wool / bamboo blend), stitch markers, some kitty-decorations and absolutely ingenious pincushion that has small pocket for the attached embroidery scissors. Thank you again my secret pal, next month I will find out who you are - which is a shame in a way, this has been so much fun :)

2 comments:

  1. Hienoa, että pidit paketista!!! Kyllä silmukkamerkit on minun tekemiä. On se sääli, että on enää yksi paketti jäljellä, näitä on ollut niin kiva kasata!!! Kyllä minulla oma blogi on, mutta vielä sinulta piilossa;) Hienoa, että sait huivilangan kerälle, sitten vain puikot heilumaan, kun uutta lankaakin jo odottaa!!! Ja ei kun viimeistä pakettia kokoamaan... Aurinkoisin kevätterkuin SNY

    ReplyDelete
  2. Hahaa, päädyit siis leimasinostoksille, kuten ennakoitkin tuolla jo taannoin! WOJ:t ovatkin kyllä parhaimpien joukossa minunkin mielestäni! (Minä puolestani odottelen jännityksellä uusia käsityökirjojani, joista osa toivottavasti tulee jo ensi viikolla!)

    ReplyDelete