Tuesday, April 21, 2009

Scissors-challenge

Via Pappi Puikoikoissa / Pastoroidut käsityöt I found this funny giveaway, requiring you to show your scissors! I am actually quite fanatic with my craft scissors - I have only a few, but they are strictly limited in their uses:
The large Fiskars-scissors are for cutting fabric on my rare sewing projects. The middle sized Fiskars's are for knitting and sewing projects (the orange bit is a push lock) and the smallest Fiskars's are for papercrafts. See a manufacturer theme here? Oh yeah, I am Finnish and proud of it ;) Last but not least are my new embroidery scissors, which are attached to a lovely kitty-pincushion - this a gift from my secret knitting pal :)

Pappi Puikoikoissa / Pastoroidut käsityöt-blogin kautta löysin tämän hauskan arvonnan, jossa pitää esitellä saksensa.
Olen jokseenkin fanaattinen saksieni kanssa - niitä ei ole montaa paria, mutta jokaiselle on oma rajattu käyttötarkoituksensa.
Isot Fiskarssit ovat kankaanleikkuuta varten, silloin harvoin kun päädyn ompelemaan koneella. Keskikokoiset Fiskarssit ovat kutomista ja ompelua varten (oranssi vipu keskellä on lukko) ja pienimmät Fiskarssit ovat paperiaskarteluja varten. Joo, olen suomalainen ja ylpeä siitä ;P Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ovat uudet kirjontasakseni ihanaisen kissaneulatyynyn kera, lahja SNY:ltäni.

1 comment:

 1. HEllo :)

  Thank you for playing with me!
  You have super scissors!
  And you are in twice.

  Nina

  ReplyDelete