Wednesday, August 12, 2009

Boyd, 17 weeks, or should I say Romeo?

So, our "little" devil had a visitor last weekend, an elderly German Shepherd lady, who unfortunately was in the end of her heat... He didn't quite know what to do, to try to play or... Well, see for yourself ;PThe old lady didn't really take him too seriously, and gave him some paw for his trouble :D Poor Romeo...


He still tried hard to get the lady's interest:


Finally we had to do some timeout on daddy's lap:


He's grown so much, look at this picture taken when he was 12 weeks:

No beard here...

Now at 17 weeks, mr. Puberty has a beard and some long chest hair too!

3 comments:

 1. Niin ne (karva)lapset kasvaa.

  Norjaan muuttamisesta: puoliskolla on ennakkoluuloja turskan suhteen, joten tuskin tapahtunee aivan heti. Vähäisten kokemusteni perusteella veikkaisin kuitenkin, että viihtyisin itse paremmin norjalaisessa kulttuurissa kuin suomalaisessa.

  ReplyDelete
 2. Voi toista! Meidän Romeo on vasta nyt keksinyt tytöt, ilmeisesti laskeutumatta jäänyt toinen kives on vaikuttanut myös hormonitoimintaan ja nyt 3veenä vasta alkoi innostua tosimeiningillä tytöistä.

  Boyd on kyllä aikasta ihku <3

  ReplyDelete
 3. On tämä nuoriherra kyllä todella kaunis! (Jos nuorestaherrasta voi niin sanoa? :))
  - Ja, apus, meidän pikkuneidin hammasraudoista:
  selvää tottumista alkaa jo tapahtua, joskin alistunut ilme neidillä on kasvoilla, kun hän niskavedon on asentanut... Kurja katsoa sivusta, mutta perustelu, että kulmahampaat mahtuvat sitten suuhun, on kyllä aika hyvä. Hampulääkäri nimittäin pelotteli, että muussa tapauksessa ne pitää kokonaan ottaa pois, eikä sekään tietenkään kivalta kuulosta.
  Onneksi meidän neiti on tavattoman sisukasta sorttia - toisin, kuin kenties 3 veljeään, joista epäilen, tokko olisivat sopeutuneet moiseen ikuna ollenkaan, joten onneksi ei osunut heidän kohdalleen tuo kapealeukaisuus...

  ReplyDelete