Tuesday, September 21, 2010

Furry post / Karvainen postaus

Since my wrist is still acting up, haven't been doing much of anything creative. Hence, here are some random furry pics.

Koskapa ranteeni jatkaa kenkkuiluaan, käsitöitä ei ole tullut tehtyä. Tässä siis sekalaisia karvakuvia.

Retard cat, hiding under your couch / Idiootti-kissa sohvan allaSuvi has figured out what the light tent is for / Suville selvisi, mitä varten valoteltta on hankittuFavorite watch-spot / LempivahtipaikkaRetard dog, on your towel / Idioottikoira kuivailemassa itseäänSomeone likes the pillows / Joku todella rakastaa tyynyjäDomestic tiger and her first pray / Kotitiikeri ja sen ensimmäinen saalis (peltohiiri)Pole-cat / TolppakisuOutdoor-nap / Ulkoilmanokoset

9 comments:

 1. Hvor har du kjøpt lys teltet?

  ReplyDelete
 2. :D Voiko olla kissamaisempia asentoja kuin näissä kuvissa? On ihan pakko ahtautua pieniin väleihin tai tolpan päähän - ja sitten kun tilaa olisi vaikka miten, mennään ihan pienelle kerälle.

  Jännää, miten Suvi on kovasti meidän Minnin näköinen, mutta kuitenkin aivan eri näköinen.

  ReplyDelete
 3. Ikävää, että ranne vaivaa. Vaikka onhan siitä meille se ilo, että tuli näin upeita kuvia nähtäväksi! Pikaista paranemista kuitenkin :) !

  ReplyDelete
 4. Ihania kisukuvia, mä oon ihan myyty.

  Mutta mikä on valoteltta?

  ReplyDelete
 5. Valoteltta on valokuvauksessa käytettävä apuväline, jolla saa "ammattimaisempia" lähikuvia. Kuvattava esine laitetaan telttaan, teltan ulkopuolelle valonlähde, ja teltta sitten heijastaa / suodattaa valon sinne sisälle niin, että kuvauskohde on tasaisesti valaistu.

  Kuva sinänsä on väärä esimerkki teltan käytöstä, mutta kun kissa oli liian iso lähempää kuvattavaksi ;)

  ReplyDelete
 6. Ihana tuo Boyd erityisesti tyynyjen välissä. :)

  Lapinita

  ReplyDelete
 7. Hei Sanna! Ihania kuvia! Mika on valoteltta?
  Terveisin Teje

  ReplyDelete
 8. Ihana tuo ulkonokoskuva! Toinen on ihan kerällä. :)

  ReplyDelete
 9. Hehee, hauskaa mite Boyd vaikuttaa saman tyyliseltä ku Itu. Niinku tuo vahtipaikka (meillä tosin istuu sohvan selkänojalla nenä ulospäin), tyynykoira on myös tuttu (yleensä tyynyjen välissä mutta toisinaan myös kasan päällä), kuivaaminen on myös erittäin tuttua (jopa syömisen jälkeen putsaa suupielet)

  ReplyDelete