Monday, August 17, 2009

New things / Uusia keksintöjä

I searched for some time a collar for Suvi that would be cat safe, ie. have a release mechanism on the lock if she gets caught by it. Finally found one last week - the problem is that it's a bit TOO cat safe - she's worn the collar for 5 days now and gotten it off four times. This is what she thinks of me AND the collar (as you can see, the collar is fully reflexive material, which was a huge plus!):



Etsiskelin pitkän aikaa Suville kissaturvallista kaulapantaa, eli sellaista, jonka lukossa on vapautusmekanismi jos kissa jää pannasta kiinni johonkin. Viime viikolla sellainen löytyi - ongelmana tosin on, että se on hiukan LIIANKIN kissaturvallinen. Viiden päivän käytön aikana Suvi on onnistunut saamaan sen pois neljä kertaa... Ylläoleva ilme kertonee, mitä Suvi ajattelee minusta JA kaulapannasta. Kuten kuvasta näkyy, kaulapanta on kokonaan heijastavaa materiaalia, joka oli iso plussa sitä ostaessa.

She has also found out the bathtub and the sink last week - previously she only played under both. After finally venturing in them, and finding out there are miraculous sources of fresh, flowing water in them, every time someone is in the bathroom they get company. Meowing company. The sink is also a really cool place to relax.



Suvi keksi viime viikolla kylpyammeen ja pesualtaan - aikaisemmin se on temmeltänyt vain lattiatasolla kylppärissä. Kun sitten vihdoin kisu uskaltautui tutkimaan ko. kummajaisia, sieltä löytyikin ihan mahtavia virtaavan veden lähteitä ja nyt joka kerta kun joku on vessassa ja jos ovi vain on auki, vessakävijä saa seuraa. Lujaa naukuvaa seuraa. Altaassa on myös kiva rentoutua, lienee viileä alusta.

What do you mean you need to brush your teeth?



Siis mitä sä meinaat, että pitäisi hampaat päästä pesemään?

I leave you with pictures of sleepy furry kids.
Jätän teidät unisten karvalasten seuraan.





7 comments:

  1. These are too adorable! What a character your kitty is!

    ReplyDelete
  2. I'm just loving all these puppy/kitten pictures! Adorable!

    ReplyDelete
  3. Hah, en tajua tuota allashommaa, mut meillä on tosiaan ihan sama ilmiö. Ihanaa kun teidän "lapset" tulee noin hyvin toimeen. Meillä ei ikinä nukuta noin suloisesti vierekkäin...

    ReplyDelete
  4. Voiiiiiiiiii <3 ihania unikuvia <3

    ReplyDelete
  5. Awwwww!!!
    Uni, like Suvi, loves the tub and sink. And it seems to be the only place she wants to drink. I guess the dogs leave too much slobber behind in the actual water bowls!

    ReplyDelete
  6. Meilläkin on viehätytty altaista toisinaan, Röllillä oli sellainen kausi että se nukkui yhtenään lavuaarissa ja vanhan kämpän kylpyamme oli Ullan yksi lempipaikka. Luulisi olevan kamalan epämukavia paikkoja makoilla mutta eipä noita kissoja voi ymmärtää :D

    ReplyDelete
  7. On ne vaan nioin sulosia =o)
    Meidän Houdinilla on tasan sama tapa; lavuaarissa on niin ihanaa nukkua. Ja auta armias, jos erehdyn sulkemaan vessan oven, niin että Houdini ei pääse mukaan...alkaa aikamoinen mou'unta

    ReplyDelete