Wednesday, October 7, 2009

The evil man does. / Ilkeät ihmiset.

Kitty-sterilization is happily over, and yesterday we picked our very much doped Suvi from the vet. She was really wobbly and cuddly the whole evening, even laying in my lap(!) for a long time. Yes, stationary humans are warm and comfy...

Sterilisaation on onnellisesti ohi, ja eilen iltapäivällä haimme kotiin erittäin lääkehöyryisen Suvin. Koko ilta meni tokkurassa ja erittäin epävarmoin askelin, ja makasipa kisu jopa sylissä(!) pitkään - ihmispalvelijat ovat ilmeisesti lämpimiä nukkuma-alustoja.

Thirsty after the surgery. / Janoinen kisu leikkauksen jälkeen.


Aaand pretty unsteady with her feet... / Ja todella epävakaat tassut...


Cuddly and tired. / Hellyydenkipeä ja väsynyt.


Sleeping it off and hugging my Cherry Tree Hills. / Lääkehöyryjä on hyvä nukkua pois pehmeitä Cherry Tree Hill -sukkia halien.


Zipper-belly. / Vetoketjumasu.


We bough a surgical jacket just in case she would lick her wound, and of course she did. What we didn't count in was how much she hates wearing anything, so it took her 10 minutes to get the jacket off. I didn't dare to put in on her again, as I figured her fighting it might do more damage to the wound than her licking. Today I got her a plastic collar instead. She hated that too, but so far hasn't managed to get it off.

Ostettiin sitten eläinlääkäriltä haavatakki sen varalta, että Suvi nuolisi leikkaushaavaa. No nuolihan se, mutta ei muistettu ottaa huomioon sitä, miten paljon kissa vihaa mitään päällään. 10 minuutin kuluttua meillä oli taas takiton kissa, enkä uskaltanut enää toista kertaa yrittää, kun ajattelin, että takin kanssa tappelu tekisi enemmän hallaa haavalle kuin sen nuoleminen. Tänään hain sitten sellaisen muovisen kaulurin, jota myös vihattiin täysillä, mutta sitä Suvi ei sentään (vielä) ole saanut pois.

5 comments:

 1. Jaa-a, kun yrittää katsoa tuota videota, niin tulee musta ruutu ja teksti:

  This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender's friend request.

  ReplyDelete
 2. Hih, oli niin hauskan näköistä tuo takin kanssa tappelu. Vaikka ei saisi nauraa kun toisella on niin paha olla. Hyi minua!
  Toivottavasti kuitenkin kauluri pysyy, ettei haava tulehdu.

  ReplyDelete
 3. Minä näen! :D

  Näkee tuosta hännänheilutustyylistä, että takki vähän jurppii.

  ReplyDelete
 4. Poor Suvi! Loved watching the video of her though lol.
  Thank you for entering my blog candy :) Good Luck!
  Lora x

  ReplyDelete
 5. Suvi-parka :). Meidän Patsku kanssa leikattiin, ensimmäisen juoksuaikansa mentyä. Emme olisi häntä jaksaneetkaan enempää vahtia, sillä se oli varsin kovaa aikaa, se reilu viikko :D.
  Patsku pääsi kauluksesta huolimatta nuolemaan leikkaushaavaansa, ja se tulehtui. Antibioottikuurihan siitä tuli, ja varsinainen ämpäri päähän, Patsku kun on iso tyttö :).
  Ja voi, kuinka se oli meille ihmisille loukkaantunut silloin! Ei edes päin katsonut, eikä lähelle tullut leikkausiltana. Seuraavana päivänä kaikki oli kuitenkin unohdettu.

  ReplyDelete