Friday, October 2, 2009

Puppydreams / Pentu-unta

4 AM this isn't so cute when you wake up to the yipping and it just keeps on continuing, but in daylight these puppy dreams are very much fun :) (note: you should watch this with sounds on)Aamuneljältä tämä on kovasti vähemmän suloista, kun siihen herää ja uikutus jatkuu monta minuuttia, mutta näin päivänvalolla nämä pentu-unet ovat hyvinkin huvittavia seurata :) (huom. tämä kannattaa katsoa äänet päällä)

4 comments:

 1. Ehkä hupaisa. Meillä neiti on alkanu tulla kutsumaan seuraa yhdeltä, kolmelta ja viideltä yöllä. Uikuttamalla ja vinkumalla makkarin ovella...

  ReplyDelete
 2. pikkuserkku-Emmi :)02 October, 2009 21:56

  :D
  Voi että, toinen on niiin suloinen :)

  En tajua aina kommentoida, vaikka seuraankin ahkeraan sun blogia, mutta nuo teidän karvajalat on kyl mahtava parivaljakko :)

  ReplyDelete
 3. :D Noooh, eiköhän se koirakuulosi pian kehity uudelle tasolle, niin ettet edes herää uikutukseen.

  ReplyDelete
 4. Pentu-uni...? Olet varmaan erittäin iloinen tiedosta, että joillakin tuo on ns. pysyvä ominaisuus. Nimimerkki: meillä tuo 8-vuotias pitää tuollaista älämölöä edelleen ja tuo ei enää tunnu mishään. Se, mikä pistää jurppimaan, on se umpiunessa vedetty täysulvonta silloin, kun itsekin on syvimmässä unessa joskus siinä klo 1-4 hujakoilla. Ja koira ei todellakaan tajua ulkomaailmasta mitään. Vaihtoehdot on odotella, että se herää omaan ulvontaansa tai sit yrittää saada se koskettelemalla heräämään - ääneen se ei reagoi.

  ReplyDelete