Monday, March 9, 2009

Lavender.. / Laventelia ...

Personally I cannot wear alpaca to skin, it prickles / itches me much more than wool. Yes, even baby alpaca with silk, no matter how soft it feels on skein... It irks me to no end, because the shades on alpaca yarns are often more beautiful than in wool, subtly variegated. Anyhow, I just HAD to pick up a skein of Tynn Alpaca from my LYS in this absolutely lovely lavender shade and knit a pair of wristies from it. While knitting I again remembered why I do not knit alpaca for myself, and hence these are for sale @ my Etsy-store now. I still love them. Bugger.

Useista yrityksistä huolimatta en voi pitää alpakka-pohjaisia lankoja ihoa vasten, ne kutittavat jotenkin pistävämmin kuin villa. Joo, on kokeiltu baby alpakkaa silkillä, mutta ei vaikka se kuinka unelmapehmeää kerällä olisikin. Kovasti ärsyttää tuo, koska monasti alpakkalankojen sävyt ovat todella kauniita, hiukan monisävyisiä ja vivahteikkaita. Sorruin siis taas yhteen kerään alpakkaa, kun paikallisessa lankakaupassa kävin, kun laventelin sävyinen kerä minulle hyllystä huuteli. Kutoessa sitten taas muistin, että ei se ole minun lanka, ei. Oli pakko laittaa ne myyntiin Etsyyn. On ne silti ihanat. Pah.

2 comments:

  1. They are totally gorgeous. I love the shade - on someone else, but not me. You have a thing about alpaca, I have one about lavender, just don't like the colour on myself, but the wristies are still totally gorgeous. :-)

    ReplyDelete
  2. Huh, nähdessäni nuo ihanaiset lämmittimet säihkähdin, että se ohje!!! Siis onkos se siinä huollossa olevassa koneessa, jonka takaisin tulosta ei näytä olevan mitään tietoa.... Ehei, tallessa on tässä työkoneessa. Pitäisköhän varmuuden vuoksi siirtää kaikki käsityöohjeet työpaikan spostiin (rajaton koon puolesta) talteen ;)

    ReplyDelete