Tuesday, March 3, 2009

The lion, the witch and the wardrobe / Velho ja leijona.

His name is Aslan. He came to us in a pdf-format from Delicious Crochet. He was reborn out of Gjestal Nagano, old stockings and fiberfill. He is an absolute darling. Here he is:

Hänen nimensä on Aslan ja hän saapui meille pdf-muodossa Delicious Crochetilta. Hän koki uudelleensynnyn Gjestal Naganon, vanhojen sukkahousujen ja polyester-täytteen kautta. Hän on aivan ihana. Tässä hän on:

You can also find him in Ravelry.
Hänet löytää myös Ravelrysta.

Here you can get an idea of the size - he's about 30 cm while standing up.
Tässä kuvassa hiukan vinkkiä kokoon - seisoessa suorilla tassuilla jellona yltää 30 senttiin.

12 comments:

 1. Hellyyttävä otus. Tuli kyllä heti ekan mieleen se surullisen kuuluisa Ruokolahden leijona... :D

  Onko ihan oikeat nivelet? Näyttäisi siltä. Minkäs kokoinen hän on?

  ReplyDelete
 2. Hih :D Hän on seisoessaan suorilla tassuilla noin 30 senttinen, josta pää vie puolet. Raajat on kiinnitetty ihan vain pitkällä nukkeneulalla viemällä lankaa kropan läpi puolelta toiselle - en tiedä kuinka pitkään tuollainen "tekonivel" kestää, mutta onpahan ainakin helppo tarvittaessa korjata :)

  ReplyDelete
 3. Terve vaan, ent. nokialainen:)!Täällä näyttää kanssa tosi hyvältä. Aslan ja ranteenlämmittimet, mm. Laitanpa sinut nyt listalleni, että muistan poikkeilla!

  ReplyDelete
 4. Sympaattinen pörriäinen. :o)

  ReplyDelete
 5. Voe juutas kun en ymmärtäny ku joka kymmenennen sana :)
  Vain mukavaa viikonloppua kuitennii:)

  ReplyDelete
 6. Piti minun vielä kirjottoo, että siis tuosta vieraasta kielestä. Kyllä minä sentään osasin tuon suomenkielisen lukkee =D

  ReplyDelete
 7. Huh, mä jo pelästyin että noinko olen jo suomenkielen taidon menettänyt :D Juuri eilen juttelin äipän kanssa Skypellä ja kyllä taas tökki tuo puhuminen niin ettei mitään rajaa :/ Siis päivittäin puhun vain englantia ja kuulen norjaa - suomi jää vain näin kirjoittamisen asteelle.

  ReplyDelete
 8. Katos kun siinnä kissan hankkimisessa salaa on semmonen vaara, että joudun leikkimökkiin ns. ulkoruokintaa elukoiheni kanssa =D
  Kun on "jo" kaksi koiraa, kolme hamsteria ja 4 akvaariota...Niin ja viisi lastakin hoidettavana.
  Vain kohta käytän naisellisia kiristyskeinoja ;)

  ReplyDelete
 9. Hitsi, ku meillä on semmonen naapuri, että se huutaa ku hinaaja, jos jonku kissa menee niitten tontille, Eli pitäs opettaa kissa sisäkissaksi. Vain kyllä minä vielä mieheni pehmitän:)
  Naapuri on ihan kauhistus. Huutaa meijän lapsillekin, vaikka ovat omalla tontilla. Suus pittää kiinni, kun näkkee minut ulukona.

  ReplyDelete
 10. No jopas on söpö jellona! Eikä varmaan pahemmin murisekkaan :) Tänään on sitten postipoika laitettu polkasemaan sinne suuntaan, matkan kesto on noin 6- 9 päivää. Toivottavasti muisti ottaa evästä mukaan, kun niin kauan viipyy. Terveisin SNY

  ReplyDelete
 11. Uijui, jäänpä leijonani kanssa vaanimaan postilaatikkoa!

  Toivottavasti postipojan ei tarvitse polkupyörällä tulla, täällä vuonojen ja vuorien maassa kun on lievästi ilmaistuna raskasta pyöräillä...

  ReplyDelete
 12. SNY:ni, taisi kuitenkin tulla lentämällä se postipoika kun luukku jo tänään kolisi :)

  ReplyDelete