Thursday, March 19, 2009

One of those days / taas yksi niistä päivistä...

I couldn't buy snuff from the grocery store because I didn't have my ID with me. I know I should be flattered, but seriously, at the ripe age of 28 I really do not carry around my ID to across the street to buy food and snuff to my SO.

Minulle ei myyty nuuskaa kun ei ollut henkkareita mukana. Pitäisi kai tuntea olonsa imarrelluksi, mutta hei oikeasti, 28-vuotiaana sitä ei todellakaan tule mieleen ottaa henkkareita mukaan lähikauppaan ruokaostoksia tehdessä... Hakekoot turska omat nuuskansa. Minen ala.

4 comments:

 1. Heh, minä olen jo ihan oikeasti niin vanha, että kukaan ei missään kysy mitään papereita. Ja oppilaatkin väittävät jo "varmaan viisikymppiseksi". Vielä kymmenen vuotta sitten, kun seiska arvuuttelivat ikää (kuuluu niiden lempiharrastuksiin), ne kuvittelivat mun olevan 21 ;)

  ReplyDelete
 2. Reps, mulle nuorena tyttönä ( n. 29v) kysyttiin Ruotsissa papereita... ja vieläkin ihmisillä on hankaluuksia uskoa että olen jo 42v. Kuulin tässä pari viikkoa sitten että eräässä kahvipöytäkeskustelussa muutamalla miehellä oli tippunut leuka alas kun kuulivat ikäni. Olivat luulleet 10v. nuoremmaksi :D

  Hmm.. pitäisikö lähettää ruisleipää?

  ReplyDelete
 3. Villasukka, tuolla logiikallahan olet nyt siis 31-vuotias ;)

  Muoriska, ruisleipä paras leipä... Suomeen matka vie vappuna, takaisin tulee varmasti reissaria.

  ReplyDelete
 4. Kokeile ihmeessä Antellin Korpi-leipää... on tosi hyvää..

  ReplyDelete