Thursday, June 4, 2009

Sny... Eiku...

Tarja,

se tuli!

Nyt menen avaamaan :) Oli vaan pakko raportoida heti laatikolta palattuani :)

*edit*

Siis vau...
Ihanan violettia Grignascon merinovillaa, aivan MAHTAVAN upea itse tehty kissatilkkulaukku, salmiakki-Pätkiksiä (mmmm....), 3mm sukkapuikot, Addit tietysti <3, kissa-aiheinen muistikirja, maskottikynä ja pillerirasia!

Ja nyt minua hävettää, kun en osannut edes ajatella, että olisit ehkä itse tehnyt sen taannoisen neulatyynyn! Minä en ole ikinä tilkkutöitä tehnyt, vaikkakin mummoni niitä tekee urakalla - käsin tikkaaminen ei ole ikinä ollut lempipuuhaani. En oikein siksi osannut edes odottaa, että se olisi itse tehty... Ja tuo kassi on aivan mahtava! Olenkin kaipaillut kaunista ja isoa projektikassia itselleni - Novitan julkaisun aikaan lahjana jaettu nyöripussi on ruman tummansininen, eikä nyöriratkaisu oikein miellytä minua muutenkaan. Kyllä mua ensi viikolla neuletapaamisessa kadehditaan :D

Noista ihanan pehmeistä keristä tulee ranteenlämmittimet - hukkasin omani jonnekin Gardemoenin lentokentälle Suomen-reissulla. Ja täällä todella tarvitaan niitä tällä hetkellä! Vaikka viime viikon lopulla oli suorastaan helteistä, tällä hetkellä lämpötila hipoo juuri ja juuri 10 astetta ja tuuli piiskaa vettä naamalle.

Aasinsiltana Suomi-reissusta - todella hauska sattuma, nimittäin minä hypistelin juurikin tuota (ja niitä muita kissa-aiheisia) metallirasioita pitkään Kauppahallissa! En kuitenkaan ostanut itselleni, kun oli jo muilta tiskeiltä päätynyt yhtä sun toista mukaan ja yritin pitää ostovimmani edes jotenkin kurissa... Ja siellä sisällä olleen "Uskollinen ystävä" -teepussin tuotetta tässä hörpin kirjoittaessa, mukavasti lämmittää :)

Ai ja kukas se SNY:ni oli? Tarja SiniHelmi
-blogista. Olen kyllä vieraillut blogissasi ringin kuluessa, mutta en yhtään arvannut sinun olevan salainen ilahduttajani :) Tämä kevät on mennyt ihan liian nopeasti - pakettisi ovat tuoneet suunnatonta odotusta ja iloa joka kerta! Ja onhan niistä langoista valmistakin saatu, Presto Chango ja Springtime Swirl Shawl :) Hiukan surullisin mielin tämän viimeisen avasin, kun hauskuus on tältä erää ohitse :/ Mutta blogissasi aion vierailla säännöllisesti! Kiitos näistä ihanista kuukausista, ja blogistaniassa tavataan!

ps. Ei se mitään, vaikka se oikea kissa puuttuikin paketeista - muutamme tämän kuun lopussa uudelle paikkakunnalle turskan työn perässä, ja uudessa asunnossa saa pitää lemmikkejä! Olemme jo tutkailleet paikallisten löytökissatalojen sivustoja: haluamme antaa kodin aikuiselle kissalle, joka sitä todella tarvitsee.

~*~*~*~

Short recap in English: I received the final revealing package from my Finnish Secret Knitting Pal - you see that wonderful cat themed quilt bag? My friend made it herself! I have such a huge respect to quilters, and I never thought to own something this lovely :)

4 comments:

 1. No, sinua sitten lykästi, minua ei :(. Enpä usko, että pistelyvaihtoni saapuu ikunansa perille...

  ReplyDelete
 2. Nyt tuli helpotuksen huokaus!!! Luojan kiitos se vihdoinkin löysi perille! Hienoa, että salaisuus säilyi loppuun asti;) Se neulatyyny oli valmiina ostettu, sillä se tuntui olevan sinulle sopiva, ja silloin minun ompeluaika oli kortilla. Tuon kassin halusin sinulle tehdä, kun osuin löytämään sopivan kankaan! Olen nauttinut saadessani koota sinulle noita paketteja, ihanaa, että olet niistä pitänyt. Aion käydä täällä kylässä jatkossakin ja tervetuloa myös blogiini!!! Toivottavasti se unelma kissastasi toteutuu, nyt se vielä jäi puuttumaan... Terv ent. SNY

  ReplyDelete
 3. Wow just stunning bag!
  hugs
  kim x

  ReplyDelete
 4. Hyvää kannattaa odottaa... :)

  ReplyDelete