Friday, October 1, 2010

Fall is here / Syksy on täällä taas

At our house the first sign of fall is that I begin wearing wool socks inside and the dog begins to shiver. For an animal with a fur coating he is incredibly prone to being cold... So today after a lot of shivering and sad looks I dug out his sweater. You'd think he would appreciate. Nope.Meillä ensimmäinen varma syksyn merkki on se, kun alan pitää päivittäin villasukkia sisällä ja koira alkaa palella. Karvapeitteiseksi eläimeksi se palelee todella herkästi... Tänään kaivoin sen villapaidan esille, kun koira loi surullisia katseita ja seisoi väristen keskellä lattiaa. Sitä luulisi, että se osaisi arvostaa lämmintä villapaitaa. Ei tod.

8 comments:

 1. Sun pitää tehdä sille peitto, jonka laitat soffalle ja koira voi sit käpertyä sinne tyynyjen sekaan peiton alle lämpimään. Näin.

  ReplyDelete
 2. No eipä tarvii miettiä missä koira menee tai mitä pahaa se tekee. :D

  ReplyDelete
 3. Oh you cruel woman, nailing his feet to the floor like that! I hope he gets used to wearing a sweater or it's going to be a long boring winter for him!

  ReplyDelete
 4. Voi Boyd, miten se osaakin näyttää noin säälittävältä.

  ReplyDelete
 5. Voi toista... Toivottavasti ei tule kauhean kylmä talvi. Meillä ei vanhimmalle koiralle tarvitse sanoa kuin p-u-k-u niin se on salamana sängyn alla. Eipä se ihme kyllä sitten palelekaan, vaikka on suht kevyessä turkissa. Muut eivät onneksi ole niin turhantarkkoja vaatetuksen suhteen...

  ReplyDelete
 6. Voi reppanaa! Ei ole elämä aina helppoa.

  ReplyDelete