Monday, October 4, 2010

Hollywood viikot...

TTS-metodi: check; mallikirjat: check; muistiinpanovälineet: check; kissa: check.

Voimme siis aloittaa.Neulomista ei auta yhtään se, että kissa säännöllisesti asemoi itsensä mallineuleen päälle.TTS-metodin minipaita on melkein valmis, tein yläosan 3,5 mm puikoilla jotka osoittautuivat liian paksuiksi langalle (sitä Arwettaa), vaihdoin hihoihin ja kainaloista alaspäin 3 mm puikkoihin, joiden kanssa jälki näyttää paremmalta. Tikuttelen sen verran, että saan kunnolla mallitilkkua ja heitän sitten pesukoneeseen ja katson mitä tulee ulos.

Lankasuunnitelmat saattavat ehkä mennä uusiksi, jos satun keskiviikkona pääsemään Osloon ja siellä avattuun uuteen Mauds garniin. Tosin kotisivujen perusteella sieltä löytyisi ehkä enemmänkin tavaraa Discon tanssijoille :P Oikeasti, neulooko joku tuollaisia niin, että niillä pystyy pitämään putiikin pystyssä? Kai sitten...

5 comments:

 1. Hih, sulla on "selvä" asennevamma disco-lankojen suhteen =o). Niitähän voi käyttää vaikka mihin. Tosin on oleellista, että käyttääkö efektilangat hyvän vai huonon maun mukaan. (Ja nyt maulla en tarkoita sun kissaa mau'untaa, heh-heh, olinpa minä muka vitsikäs...) ;oD t:Hanna Kuopiosta

  ReplyDelete
 2. Kiitos kauppavinkistä, pitää käydä katsomassa joskus.
  Kissoilla on tosiaan ilmiömäinen lahjakkuus asettua mukavaan asentoon juuri sellaiseen paikkaan, sellaisen vaatteen tms. päälle, johon missään nimessä ei ihmisen mielestä saisi mennä ;)

  ReplyDelete
 3. Minua saumanvihaajana kiehtoo TTS:n hiharatkaisu, mutta en ole raaskinut... kiva päästä seuraamaan, miten sinä sitä sovellat.

  On ihmeellistä, miten kissojen on mahdollista jopa selin ollessaan tarkkailla ihmisen silmänliikkeitä ja asettua juuri pahimpaan paikkaan. Juuri niin kuin tuossa kuvassa.

  Meillä tuo sosiaalisempi tapaus on maannut viime päivät vuoron perään tenttikirjani ja muistiinpanojeni päällä. Melkein koko ajan kun olen lukenut. Paitsi silloin, kun varasti muistiinpanokynän ja leikki sen jääkaapin alle. Ja silloin, kun nousi mielenosoituksellisesti "peittämään" makuupaikan viereen asetettua teekuppia niin että puupöytä narskui kynsien alla.

  Aaaaw, kissat... <3

  ReplyDelete
 4. Lähetin sinulle viestin Bloggerin kautta. Mahdollisesti se meni sähköpostiisi. En ole varma, kun en ole tätä tapaa kokeillut ennen.

  ReplyDelete
 5. Kissat osaa kyllä aina valita sen "parhaan" nukkumapaikan. ;-)

  ReplyDelete