Saturday, October 30, 2010

SYTYCK-päivitystä

Hieman on ollut hiljaista tunikarintamalla, kun töiden aloittaminen haittaa harrastuksia nyt pahemman kerran :) Ei siitä oikein ole pimeäksi bussineuleeksi puoliunessa, sitä varten on ainaoikeaa sisältävä Alina-huivi... Ensi viikosta alkaen vakiintuvat työvuorot, joten ehkä illalla jaksaa jo neuloakin.

Totesin tänään, että ilmeisesti hukkasin perjantaina kotiin tullessa bussiin iPodini. Viimeinen näköhavainto siitä on, kun olin laittamassa sitä reppuni ulkotaskuun - eikä sitä sieltä löytynyt kun tänään piti ottaa äänikirja sohvalle. Nyt onkin sitten tuhraantunut hyvää neuleaikaa kämpän kääntämiseen ylösalaisin, jos olisin kuitenkin hukannut sen kotiin. Ei löytynyt. Sitten piti löytää isännän ZEN ja siirtää tiedostot siihen :/ Toivossa on hyvä elää, että maanantaina vastaisivat bussiyhtiöstä jonkun löytäneen ja palauttaneen sen... Peruspessimisti budjetoi kuitenkin seuraavaan kuukausipalkkaan uuden soittimen :/

Mutta jos nyt menisi sitten tuon ZENin kanssa jatkamaan tunikaa.

------

Neiti Lahopää tunnustaa löytäneensä iPodin keskeltä eteisen seinää sijaitsevalta hyllyltä vain hetkeä tämän postauksen jälkeen. Kyllä on taas FIKSU olo!

5 comments:

 1. Tsih, hyvä että löytyi kuitenkin. :D

  ReplyDelete
 2. Kannatti postata - muuten vois iPod olla edelleen hukassa.

  ReplyDelete
 3. Työnteko tosiaan haittaa muuta elämää. Joskus jopa merkittävässä määrin. Huomasin itsekin jokin aika sitten... ;)

  ReplyDelete
 4. Sulle kävi sit melkein samalla lailla, ku mulle kirjastokortin kanssa. Viikon aikana käänsin kämpän melkolailla ympäri ja sit luovutin ja hain uuden. Tottakai puoli tuntia kotiinpaluun jälkeen se samperin kortti löytyi just sieltä missä sen pitikin olla. Sä sentään et kerinny ostamaan uutta.

  Oliskohan näillä harrastuksilla jotain tekemistä sen kanssa, ettei kauheesti nappaa hakea sitä kokopäivätyötä, kun kumminkin on se _vakituinen_ osa-aikatyö.

  ReplyDelete