Friday, July 3, 2009

Our new furry baby / Meidän uusi karvalapsi

Unpacking is still in progress, but we got the ground floor done first just so we could go and get our new furry baby home :) She is adopted from the local vet, where they house the homeless kittens. She was born on 10. April and I named her Suvi, which is a Finnish female name and also means summer, as she came to us in the middle of the hottest summer in ages, 30 degrees celsius.

The pictures following show a tired kitty after her first day, getting to know the house, us and playing alot. We have still a lot to learn about photographing a moving target, but believe me, she's not this mellow :D
Tavaroiden purku on yhä kesken, mutta saimme ensimmäisen kerroksen valmiiksi eilen, jotta pystyimme tänään hakemaan kotiin ihanaisen karvalapsemme :D Pentu on adoptoitu paikalliselta eläinlääkäriasemalta, joka hoitaa kodittomien kissanpentujen tapauksia. Kisu sai nimekseen Suvi, koskapa saapui luoksemme keskellä erityisen helteistä ajanjaksoa (jatkuvasti n. 30 astetta) ja nimi taipuu myös norjalaiseen suuhun hyvin, koska siinä ei ole tuplavokaaleita tai -konsonantteja.

Kuvissa näkyy rauhallinen ja uninen kisu, mutta voin vakuuttaa että se on vain hetkellinen olotila... Allekirjoittaneella on vielä hiukan opittavaa liikkuvan kohteen kuvaamisesta :D

9 comments:

 1. Your little kitty is very sweet. I hope you'll be very happy in your new home.

  ReplyDelete
 2. Iiiih! ihana muru! Joka blogissa on nyt niin mielettömän söpöjä kissanpentuja, etten kestä. Haluaa....

  ReplyDelete
 3. Voi kun on suloinen tapaus. Kissoista on niin paljon iloa, viimeksi tänä aamuna toivoin, että meidän Houdinilla olisi oikein pitkä ja hyvä elämä. Niin, ja onnea uuteen kotiin.

  ReplyDelete
 4. Oi, sehän on prikulleen saman näköinen kuin meidän Minni pienenä! <3 Hienoa, että annoitte kodin kodittomalle pennulle.

  Onnea uuteen kotiin!

  ReplyDelete
 5. Onnea uuteen kotiin ja uudesta perheenjäsenestä! Suloinen on Suvi :) Kovasti tekisi mieli Bealle kaveria, mutta ehkä syksyllä sitten.

  P.s. Laitako uuden osoitteesi s-postilla. Mihin tuo aika oikein katoaakin...

  ReplyDelete
 6. Voi miten suloinen! Minäkin niin tahtoisin kissan, mutta meille ei sellaista pysty hankkimaan lapsen allergian takia.

  Toivottavasti viihdytte uudessa kodissanne.

  ReplyDelete
 7. Aivan ihana vauveli teillä.
  Ja onnea uuteen kotiin.

  ReplyDelete
 8. Voi mahoton, mikä lutu vauva!!! On se ihanaa, että vihdoinkin sait kissan ja kisu sai kodin!!! Onnea uudelle perheenjäsenelle ja onnea myös uuteen kotiin!!!

  ReplyDelete